Connect with us

KAKANJ

Otvorena prva fizioterapeutska ordinacija na području općine Kakanj

U kakanjskom naselju Kujavče otvorena je prva privatna fizioterapeutska ordinacija na području ove općine.  “Anatomy centar” zvanični je naziv ordinacije koju je otvorio mladi fizioterapeut Ševko Hrusto iskoristivši općinski poticaj u okviru projekta  “Pokreni svoj posao”.

Ševko Hrusto

Fizioterapeutska ordinacija “Anatomy centar” opremljena je savremenom opremom i nudi različite vrste usluga. Ono što je važno istaći je činjenica da je u ovoj ordinaciji moguće dobiti stručnu uslugu i pomoć  mladog fizioterapeuta Ševke Hruste, koji se već nekoliko godina bavi fizioterapijom. Njegov cilj je kroz svoju novotvorenu ordinaciju pružiti usluge i pomoć iz oblasti fizioterapije, te time osigurati svoju životnu egzistenciju.

Glavni razlog zbog kojeg se Ševko odlučio otvoriti fizioterapeutsku ordinaciju su dosadašnji klijenti koji su zadovoljni njegovim uslugama i ponovo se vraćaju u ovu ordinaciju. Ipak smatra da se na području općine Kakanj ali i šire mora razviti svijest kod svakog pojedinca o važnosti zdravlja i sve češćoj nužnosti u korištenju fizioterapeutskih usluga.

Ermin Zahirović jedan je od zadovoljnih korisnika usluga ovog fizioterapeuta, te je iz tog razloga došao na zvanično otvorenje ordinacije i podržao pokretanje ove djelatnosti koja je sve traženija na našim prostorima.

Ermin Zahirović

Svi oni koji budu zainteresovani ili imaju potrebu za korištenjem fizioterapeutskih usluga svoje termine mogu rezervisati u Ševkinoj fizioterapeutskoj ordinaciji ili putem kontakata na društvenim mrežama.

Ntvic.ba