Connect with us

SERVISNE INFORMACIJE

Danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme

30.01.2023.
ntvic.ba

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od -6 do 0, na jugu do 2, a dnevna od 1 do 5, na jugu zemlje do 11 stepeni. 

U naredna tri dana pretežno oblačno, povremeno moguć slab snijeg

U utorak, 31.01.2023., u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U centralnim, istočnim i sjevernim područjima se očekuju slabe padavine. Povremeno će padati slab snijeg, u nizinama i slaba kiša. U Hercegovini uglavnom umjerena naoblaka. Oblačno sa slabim padavinama na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0°C, na jugu zemlje do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 6°C, na jugu zemlje do 10°C.

U srijedu, 1.02.2023., u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima se očekuje prolazno slab snijeg, u nizinama i slaba kiša. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0°C, na jugu do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 8°C, na jugu do 10°C.

U četvrtak, 2.02.2023., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. U nizinama sa slabom kišom, u višim područjima slab snijeg. Padavine se očekuju u drugom dijelu dana. Vjetar slab, prije podne jugo, u drugom dijelu dana vjetar mijenja smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0°C, na jugu do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 8°C, na jugu do 10°C.

Continue Reading