Connect with us

ZE-DO KANTON

FHMZBIH: Danas sunčano i toplo

23.03.2023.
ntvic.ba

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab južnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23 stepena.

U petak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Jače naoblačenje sa zapada se očekuje tokom noći na subotu. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8, na jugu do 11, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24 stepena.

U subotu u Bosni pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. U Hercegovini sunčanije uz umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20 stepeni.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. Jače naoblačenje koje će usloviti kišu se očekuje tokom noći na ponedjeljak. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu zemlje do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19 stepeni.

Continue Reading