Connect with us

SERVISNE INFORMACIJE

Danas u BiH sunčano vrijeme, za vikend pretežno oblačno sa kišom

24.03.2023.
ntvic.ba

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 26°C.

Za vikend naoblačenje i kiša:

U subotu u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Na krajnjem jugu nešto manje oblačnosti. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stepen.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jače naoblačenje koje će uvjetovati kišu se očekuje tokom noći na ponedjeljak. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7, na jugu zemlje do 9, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19 stepeni.

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7, na jugu zemlje do 9, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 16 stepeni.

Continue Reading