Connect with us

KAKANJ

Dok čekamo najavljene snježne padavine pogledajte prizore kakanjskih sela pod snijegom iz januara 2019. godine

09.01.2023.
ntvic.ba

Prema prognozama iz FHMZ u Bosni i Hercegovini danas se očekuje oblačno i vjetrovito vrijeme sa kišom, na planinama se očekuje prelazak kiše u susnježicu i snijeg.

U fotogaleriji donosimo prizore kakanjskih sela pod snijegom iz 2019. godine.

arhiv NTV IC
arhiv NTV IC
arhiv NTV IC
arhiv NTV IC
arhiv NTV IC
arhiv NTV IC
arhiv NTV IC
arhiv NTV IC

Narednih dana u BiH susnježica, snijeg i temperature ispod nule

Oblačno vrijeme s kišom, a u višim područjima i na planinama sa snijegom očekuje se u BiH u utorak. Susnježica ili snijeg su mogući i ponegdje u nizinama centralne i istočne Bosne. Poslije podne prestanak padavina u Hercegovini i Krajini. U zapadnim područjima Bosne se očekuju olujni udari vjetra. Jutarnja temperatura od minus jedan do pet, na jugu do deset, a dnevna od dva do osam, na jugu zemlje do 12 stepeni.

U srijedu se u BiH očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje tokom dana. U jutarnjim satima slab snijeg je moguć na istoku i jugoistoku Bosne. Tokom noći novo naoblačenje. Jutarnja temperatura od minus tri do tri, na jugu do šest, a dnevna od dva do osam, na jugu do 12 stepeni.

U četvrtak se u BiH očekuje pretežno oblačno vrijeme s kišom, a u višim područjima i na planinama sa snijegom. Susnježica ili snijeg su mogući i u nizinama centralne i istočne Bosne. Jutarnja temperatura od minus četiri do dva, na jugu do pet, a dnevna od nula do šest, na jugu do devet stepeni.

Continue Reading