Connect with us

ZE-DO KANTON

NAJAVA: Drugi FASHION SHOW “DLAN – ZA MALE RUKE”

20.06.2023.
ntvic.ba

Udruženje „Dlan“ Zenica organizuje drugi Fashion show pod sloganom „Dlan za male ruke“ koji će se održati 20.06.2023. godine u prostorijama restorana Tapas – Staro pozorište s početkom od 19:00 sati.

Inkluzivna modna revija ima za cilj socijalizaciju djece i osoba sa poteškoćama u razvoju i njihovu integraciju u društvenu zajednicu.

Partner u organizaciji ovog događaja je Udruženje poslodavaca Zenica. Ove godine će korisnici i članovi njihovih porodica predstavljati kreacije sponzora i prijatelja događaja, dok će neke od kreacija biti moguće kupiti, a prihod od prodaje će ići u fond za pružanje besplatnih usluga za sve korisnike. Pored učesnika revije, sam događaj će uljepšati i gosti iznenađenja koji će svojim prisustvom atmosferu podići na još veći nivo.

Ulaz na modnu reviju je slobodan, potrebno je samo ponijeti osmijeh na licu i pregršt pozitivne energije.

Sam logo inkluzivne modne revije ukazuje na značaj podrške šire zajednice jer ove male ruke trebaju dlan koji će ih podržati i pomoći im da ostvare svoj puni potencijal i da znaju da nisu sami, poručili su iz ovog udruženja.

Udruženje „Dlan“ bavi se pružanjem stručne pomoći djeci i osobama sa teškoćama u razvoju, kao i osnaživanju porodica. Sve usluge koje pruža naš stručni tim za korisnike su besplatne, a trenutno usluge koristi nešto više od 200 porodica.

Continue Reading