Connect with us

BIH

Udruženje “Pomozi.ba”: U Sarajevu u subotu besplatne konsultacije za pacijente sa ljekarima iz Turske

04.09.2023.
ntvic.ba

Pacijenti sa deformitetima kičme i ortopedskim problemima, te onkološki pacijente mogu se prijaviti na besplatne konsultacije koje će biti održane u subotu, 7. oktobra, a koje će obavljati vrhunski ljekari, onkolog doc. dr Serap Kaya, ortoped i spinalni hirurg prof. dr Mehmet Aydogan te ortoped doc. dr. Gokhan Btlent Seve

Zainteresovani pacijenti sa deformitetima kičme i ortopedskim problemima, te onkološki pacijente mogu se prijaviti na besplatne konsultacije sa ljekarima iz Turske, a koje će biti održane u subotu, 7. oktobra. 

U saopćenju iz humanitarne organizacije “Pomozi.ba” navedeno je kako će besplatne kosultacije s turskim ljekarima biti održane 7. oktobra, u njihovim prostorijama na Bistriku, na adresi Bakarevića 4, sa početkom u 9.30 sati.

– Naše sugrađane i sugrađanke će pregledati vrhunski ljekari, onkolog doc. dr Serap Kaya, ortoped i spinalni hirurg prof. dr Mehmet Aydogan te ortoped doc. dr. Gokhan Btlent Sever”, naveli su iz “Pomozi.ba, te dodali:

– Svi koji žele besplatan pregled ili konsultacije mogu se prijaviti putem broja telefona 062/838-000 od 8h do 17h ili našeg e-maila lijecenja@pomoziba.org. Nećemo uzimati u obzir prijave putem FB ili Instagram stranice.

Dodano je kako je potrebno da pacijenti sa sobom ponesu rendgenske CD snimke, te ostalu medicinsku dokumentaciju, piše AA. 

Naglašeno je kako je zakazivanje neophodno radi evidencije o broju zainteresovanih pacijenata prvenstveno zbog vremenskog ograničenja, jer će se pregledi obavljati samo 7. oktobra.

Continue Reading