Connect with us

BIH

Emina iz BiH osvojila je drugo mjesto u Supertalentu, na mrežama pišu kako je trebala pobijediti

25.12.2023.
klix.ba

Emina Bajtarević iz Bosne i Hercegovine zahvaljujući svom raskošnom vokalu i posebnim emocijama osvojila je drugo mjesto u Supertalentu, a mnogi su joj nakon finalnog nastupa predviđali i pobjedu te su se požalili nakon proglašenja rezultata.

Emina se prethodno proslavila posebnim talentom trbuhzozborstva tj. umijećem pjevanja bez pomicanja usana, a tako je i u finalnoj emisiji očarala žiri i publiku izvedbom numere “The Phantom Of The Opera”.

Od audicijskog nastupa Emina plijeni pažnju svojim talentom trbuhozborstva kad je uz lutku koju je nazvala Deda pokazala iznimne vokalne sposobnosti. https://www.facebook.com/supertalent.novatv.hr/videos/7212372152148042/

“Jako me zanimalo šta ćeš ti pjevati, šta će deda pjevati i kako ćeš pokazati svoju vještinu i pjevanje i dati prostora i jednom i drugom. Zaista si napravila nevjerovatnu igru koju smo uživali i čekali smo one visine”, oduševljeno je rekao Fabijan nakon njenog sinoćnjeg nastupa.

“S krajem si ga zakucala, ta razina glumstvenosti koju uključuješ, to toliko lijepo izgleda, zbilja te bilo gušt gledati, hvala ti na ovom finalu”, poručila joj je Martina, a Maja je kazala kako je njena “opuštenost fascinantna”.

Nakon što je podijeljen snimak njenog nastupa na Facebooku u komentarima su joj mnogi predviđali pobjedu, a naposljetku je završila na drugom mjestu.

Premda je pobjednica, 12-godišnja Chriztel Renae Aceveda pobijedila zahvaljujući glasovima publike, na društvenim mrežama izrazili su nezadovoljstvo ovakvim rezultatom.

“Emina je prava pobjednica. Pjevači i pjevačice neka se jave u Voice i tamo se dokažu, “Malenoj čestitke, ali Emina je naša pobjednica”, “Malena ima glas i jako je simpatična, ali Emina je trebala pobijediti – to je za mene supertalent”, samo su neki od brojnih komentara.

Continue Reading