Connect with us

KAKANJ

I neformalna grupa „Kilometar života“ Kakanj pridružila se humanitarnoj akciji prikupljanja finansijskih sredstava za liječenje djevojčice Azre Zahirović

01.12.2023.
ntvic.ba (A.T.)

Neformalna grupa „Kilometar života“ Kakanj pridružila se humanitarnoj akciji prikupljanja finansijskih sredstava za liječenje djevojčice Azre Zahirović. Članovi neformalne grupe „Kilometar života“ će prodavati svoje kilometre i na taj način će u skladu sa svojim mogućnostima pomoći u liječenju naše sugrađanke.

Neformalna grupa „Kilometar života“ Kakanj uputila je poziv građanima Kaknja, ali i privrednim subjetkima, te svim ljudima dobre volje da učestvuju u humanitarnoj akciji prikupljanja novčanih sredstava za liječenje djevojčice Azre Zahirović.

-Neformalna grupa trkača „Kilometar života“ se priključuje akciji za prikupljanje sredstava za liječenje Azre Zahirović. Članovi grupe će prodavati svoje kilometre i na taj način će pomoći u liječenju djevojčice. Uplatu možete izvršiti na žiro račun oca djevojčice ili se javiti nekome od naših članova. Pozivam sve prijatelje, građane, te privredne subjekte, da se odazovu ovoj akciji, kazala je za NTV IC Aida Goralija iz Neformalne grupe „Kilometar života“ Kakanj.

Continue Reading